español amigos!

jag är fan ganska bra ändå. klarade spanskaprovet utan större problem, så galet skönt pga minimalt plugg :)
missade såklart några av orden som vi skulle översätta för att jag inte kom ihåg helt enkelt. men wth, det gick bra som as enligt mig! :D

minuset idag (om det ens kan räknas som ett minus) som egentligen kanske bara var en miss i protokollet. mannen min hade ju namnsdag idag va, helge, för er som vill veta. självklart så satte jag mig INTE i kaffis, drack mitt kaffe och läste tidningen som jag brukar idag. nejnej, allt för att missa namnsdagen :p så jävla jävligt så jag nästan har lust att snyta mig i buddhas hår.

jaja, han är iaf väldigt söt ändå :) träffade andrea en snabbis idag också, snackade lite om skolan och om jobbiga människor, haha! well, jag saknar JOHANNA PISCH CHRISTENSSON!


måste säga att jag är assugen på det svarta håret igen!
dammit, vad säger ni? svart eller ljust?







over n out

mockingbird

stötte på det ordet på bussen imorse. lite skumt. visste inte vad det betydde, men tog reda på det när jag kom hem. härmfågel... tydligen. hm. värt.


JA! precis. det låg en jättetrött niclas vid min sida imorse, så mysigt att jag nästan dog. alltså, jag vet inte hur många gånger jag har fått självmordstankar bara av att behöva kliva upp och gå ifrån en så varm och mysig varelse i min säng. för jobbigt bara! vill inget hellre än att stänga av alarmet och somna om. min icke...

skolan var en ganska bra skoldag. fick trevligt sällskap av nicolas hela vägen till solbergabadet, sen skulle han åt ett håll och jag åt ett annat. men kulikul var det och inte lika trist blev det att gå i det dåliga vädret :)

just nu väntar jag på pälsen, jag saknar honom så fort han inte är i närheten. söten hade tydligen tråkigt hemma så han plattade håret och körde till busstationen för att träffa sin flickvän i en kvart innan hennes buss gick hem :p just nu repar han. med harry's. på fenix.

ajo, nu börjar idol om 2 minuter och slutligen skulle jag bara berätta om att jag har skrivit klart referatet. SÅ JÄVLA SKÖNT!

HUJ!

...


dammit. känner mig inte riktigt som mig själv. humöret har inte varit på topp idag överhuvudtaget.
kvällen igår, med avslutningsmiddag för glassmagasinets crew blev halvt om halvt tråkigt pga min trötthet.
INTE OKEJ.
need to shape up guys!

well, jag ska även bättra mig med att skriva. är för jävla lat asså.

prutt


hoho!

snor

fan vad jag verkligen inte är aktiv, någon får slå mig på fingrarna c:


menne, under dagarna som har passerat har det inte hänt något häftigt i mitt liv. jag har tyckt synd om baby som har blivit smittad av mig och ligger nu hemma med 39 graders feber ;(


har iof haft 2 prov denna vecka och ett sista ska klaras av imorn, jävla historiaskit. blööö
men wth, det får gå som det går :) blev precis klar med bokanalysen och det känns sjukt gött!
så den ska nu skickas till guszilla (haha, maddes och tildas nick på gunilla) sen ska jag verkligen sova asgott.
fick ju lov att MYYYYYSA MED ÄÄÄLSKLINGSNICLAS IKV! :D:D:D:D:D:D:D:D:D han kom hem till mig efter repet den söten! åh, puss <3


nattnatt

smäck!


en fjortisfyllebild på mig och baby sätter punkt för ikv, sleep tight ya'll!

hola amigos,

är lagom sliten idag.
kan inte säga annat än att det var skitroligt igår! garvade brallorna av mig tillsammans med angelica, haha! annars var det väldigt trevligt överhuvudtaget hemma hos mulle, förjävlig värme dock. men det var ju bara att gå ut med jämna mellanrum.


niclas är bäst i världen.


vi sov hos kalven och angelica i natt, och blev väckta utav samma man som ringde till niclas telefon och sa att frukosten var serverad i stora salen. det var verkligen jätteuppskattat och galet gott! frallor liksom, yammi! resten av dagen har varit väldigt slö, har inte alls pluggat som jag egentligen skulle ha gjort. istället spelade jag, niclas, kalven och angelica basket med en fotboll nån halvtimme innan jag skulle ta bussen hem, det var skitkul! menne, nu ska jag minsann dra mig i nackskinnet och börja med bokanalysen.


herra!

@ baby's place,

juste. precis vart jag håller hus.
älsklingi håller just i detta nu på att föna håret, inte många killar som gör det faktiskt! själv norpade jag hans dator för att kunna författa ett litet inlägg här va :) om några minuter dyker hela tjocka släkten upp här, ska bli kulikul att träffa allihopa igen! :D
sen mot kvällen blir det som sagt inflyttningsfiesta! totally det också :)
menne, tjingen för tillfället då, skriver väl senare c:

mittbena,



hej på er.
first view at saras leende utan stål. fan vilka vackra tänder alltså! åren har tagit sin rätt med andra ord (eller bokstäver). var och hämtade mina nytrashade jeans på JC idag, vilket reslulterade i en liten pratstund med martin och 200 spänn mindre på kortet. trevligt, jeansen blev helt okej. inte suveräna, men helt okej.

NICLAS HAR LAGAT MIN MOBIL! helt otroligt vad glad jag blev! underbar är han, min man. JAAAAAA!

köpte även en jävligt fräsch paljettväst i svart på bikbok för 250:-, så idag var tydligen spenderarbyxorna på(?) yes, och för tillfället känner jag mig lite febrig :/
skulle egentligen ha varit i full färd med att sminka mig och göra mig i ordning för 20-årsfirande, men icke. det blir inget av med det, känner att jag måste vila upp mig ytterligare. kanske till morgondagens inflyttningsfest hos mulle? joho, för den ska jag på!

sååå hej läxor, idol och sömn! puss-fylle-niclas




out for now

förkyld skoldag,

ja, precis så :)

väldigt chillig sådan! <--- mvg
överraskade min fina pojke med att bara stå mitt framför honom runt kl. halv 12 sådär. det var kul.
han är söt, och vi tittade på prison break, kan nog hända att jag mot förmodan gillar det.

var ganska pigg idag faktiskt, känns som att den snablarns förkylningen är på resande fot vilket känns otroligt bra. SARA HÄGBOM FICK TA UT SIN TANDSTÄLLNING IDAG EFTER TRE OCH ETT HALVT ÅR! helt sjukt, standin' ovation guys!

si mamí, jag borde ha pluggat massamassa idag... men det har jag inte gjort, bara ytterst lite :}
det är jag som förlorar på det så det är bara att sätta fart, ska lämna denna nöjeslåda och räkna lite matte för att ett prov är på g! :)

imorn är det EN lektion, outstandin'. annat än romaskolans jävla gå-till-klockan-tre-varje-dag-schema. jag kan helt ärligt säga att jag tycker mycket om gymnasiet, JAJAJA! körv. fan vad härligt det känns att skriva ner det som försiggår i min skalle, tumme upp! (y) [illustration av två parenteser och ett "y"] om några timmar kommer niclas och hämtar mig, jag ska sova hos honom, ska bli så myyyyyyyysi. brabrabra. JA!

imorn är det fredag, min andra dag i skolan denna vecka, dennis födelsedag och för övrigt en helskön dag. puss fredag!

jag tycker förresten om det stundande vädret sjukt mycket! VAR HÄLSAD LJUVA HÖST!

heddo, take care poopies!

totally penguin-rhythmatic!


hej olivia!

aloha!

sitter just nu i skolan på min svenska lektion, c:
har inte varit i skolan sen i fredags... förbenad förkylning detta.
men det är som bäst idag, kan säga som så att det låter värre än vad det är.
höhö, lagom skön dag idag i alla fall ;D

over n out


tjena killar,

även jag, olivia albers, har valt att kliva in i bloggvärlden. för jäkla kul detta asså! får bara se till att försöka få den lite fräsigare. johanna, hjälp mig? :) maha,

ses och hörs!


RSS 2.0