slem

  • blå eller orange? sova eller humor? tycka eller inte? skola eller koala? förkylning eller digerdöd?

inte fan vet jag. skulle jag veta nu så vet jag inte sen i alla fall. så varför veta? det finns så mycket att fundera på. ibland tror jag att det är det enda jag gör. funderar så att jag funderar om funderingar. nästan så att jag ältar. vem fan vill gå i skolan egentligen? varför ett arbete att vantrivas vid? det jobb vi gör idag är bortglömt imorgon. historia inom en vecka. dött inom loppet av en livstid. endast några få lyckas med framgång, resten lämnas till det vardagliga man lika gärna kan slopa. vara utan. slippa eller skippa. nåt jag hörde ur en suverän låt idag:

"we all wet our lips to prepare for the kiss that never came"

fyfan


krupp

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
inte alls överdrivet. snarare överklätt.

jävla skitdag har det varit idag alltså. eller. a. TILL OCH FRÅN iallafall. ska till niclas sen och sova där, kommer bli asmys som alltid. den killen asssssså. han tar upp mitt liv. inte på ett dåligt sätt dåra. faktiskt, på alla bra sätt som världen kan förmå. mene, jag vet inte om jag håller med skolan om att gå i skolan. just nu känns det för jävla onödigt av nån anledning. kan inte sätta fingret på't. AND THAT KILLS ME(!) alla borde bajsa fem gånger om dagen.

öhh.

två ord! VAAAARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ?!

två ord! VAAAARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ?!


kan bara se bajsnödig ut helt plötsligt

två hela dagar i rad = klapp på högra skinkan.
känner att jag är på g!

idag blev ju då den omtalade synundersökning av. inte för jag vet om den var så fruktansvärt omtalad, det var bara nåt jag skrev. inge fel på synen alltså! imorn = tråkig handledarkurs. sen får jag nog fanimig sätta fart med att börja köra biiiiiiiiiil. wiho.

fick reda på idag att nationella i engelska går av stapeln den 28 april. om två veckor ungefär. känns lagom mosigt, inte alls jobbigt faktiskt. (helt seriöst (har nämligen slutat vara oseriös)) hähä, parentes i parentesen! shit vad jag nördar. amen jo.

på frä-hä-da äre final i rockkarusellen, tråkigt att mistake inte kommer vinna dåra. niclas är ju så himla pepp/tagg och allt vad det heter inför denna tillställning. igår natt började han spela gitarr på mina revben, inte dåligt... eller? ganska dåligt faktiskt... fattar inte vad han drömmer om ibland asså.

weeeeeeeeeeeell. (tycka åm) blir väl att titta på TÄVÄ nurå och sen sova gott som bara kungar kan. för jag ska verkligen sova i natt, herrejösses vad jag ska sova! hejhej


ännu en bajsnödig bild.

AYEAH!

det är ju så galet jävla bajs-i-brallan-skönt med sol och värme! synd bara att det inte kan vara fint väder i stan. det känns ju lite sådär att det nästan ska vara nollgradigt där liskom. synd ba.

kändes knappt som att det hade varit lov när jag idag kom tillbaka till skolan. SHIT vad tråkigt det var. ah, jag dör. bara två månader kvar, FOOOOOKUSERA. kinda' need that.

skulle ju då på synundersökning idag för att jag har börjat gå in i saker, bl.a min sovrumsdörr och diverse lyktstolpar. eller så är sanning en helt annan? jo, det är den ju. synundersökningen är till för att jag ska kunna få klartecken till att (finally!) kunna få övningsköra. ska på såndär handledarkurs på onsdag ba. känner att det kommer bli kalaskul att sitta och lyssna på nån jag inte känner i 3,5 timme från kl. 17 till 20.30, YEAH!

men javene om jag ljuger eller talar sanning. något jag alltid är seriös om är iallafall hur jag känner för niclas. han har ju varit (och är) den människa hela mitt liv har kretsat runt sen i maj 2009. snart ett år guys. gaaanska ballt.

well, jag tänker inte skriva hejdå. låter en skitläcker bild avsluta detta inlägg. heppa!


krigsakt

goin' out for dinner. känner mig fräsig! tvärtom. JAG ER LORTIG. ella? ELLA? ELLLLLLLLLLA? nope slope, inget sånt. lyssnar ju då som sagt på gorillaz. var en period i mitt högstadietiska liv då jag lyssnade ganska mycket på vissa låtar av detta band. känns som ganska lång tid sen. vene om jag fastnar idag riktigt.

FAKTISKT, så vare längesen jag fastnade ordentligt i ett band eller i en låt. tråkigt? jao.

 
jag och mina huvudmonster kalasar på cheese doodles i evig harmoni.
näfyfan vilket hyckleri.

ska nu måla naglar, kanske duscha - beror väl på ifall svettlukten stör någon. sen ska jag iallafall inte fokusera på mitt hål i hakan. även om det kan vara väldigt mysigt att peta på. wellwell, hejdidididi

JAG ÄLSKAR NICLAS NILSSSSSSON!

ATJEEEENA!

snöppsnöpp ja vill ha snöpp!
(fick jo de i onsda's, häh)

men imorn bär det av till stan i min racerbil.

hejdahejda



tillägnat ägget:
vaaaaaaaaaaaaaaad skulle jag göra utan dig? skulle säkerligen vara helt och hållet jävla vilsen. börjat käka kottar och dricka kåda. du är så jävla fenomenal att jag knappt vet vart jag ska sätta ner mina fötter! sättet du muppar dig på får mig att seriöst vilja asgarva så hårt att jag börjar spotta dig i ansiktet! som jag har sagt flera gånger, du vet, när du smyger upp bakom mig från ingenstans och börjar pussa mig i nacken så det kittlar sådär mysigt, det kan ibland göra hela min dag. ibland kan det även göra mig skitglad från att ha varit förbannad på något. du är så fruktansveeeeeerrrrrtttt jäkla underbart kalasbra! finns ta mig fan ingen som sover så jävla gott som jag gör bredvid dig. haha, vafan kom det ifrån? well, snart har vi ett år på nacken min älskkkkkkkkkkkkkling. hoppas för hela mitt förgyllda liv att vi alltidalltidalltid är tillsammans. känns som att detta håller tills vi dör. jag älskar dig verkligen med ALLT vad jag är värd. herregud <3


runnin' with my sunshine by my side

azzzöm.
har..eh..fote harry's idada me karin, askel's flickvän, martin's systa! skitkul och asbajsbra! har tagit en lång paus ifrån att sitta i ett litet varmt rum med många människor som bara snackar musikaliska termer och idislar åsikter om hur kim's sång ska vara. mene, ska snart bege mig in i djungeln igen. ska bare skrive klart, gå å bajse och ta memmi en kåpp kaffi. brabralla.

får väl passa på att tala om att sävefiesten var gööööd! riktigt roligt på riktigt!
4 påskmiddagar inom loppet av 3 dagar har även jag och niclas hunnit gå på, ganska najs.
wellwell mi friendz, sääääyya.

RSS 2.0