hupp

jag kanske har färgat håret... nu ska jag se på naked mile med superduperdunderjätteälskling, godnatt!


en söt bild på mig och sara som avslutande, puss!


kaffi-o-muffins-plugg

just i detta nu sitter jag i köket hemma hos min pojkaktiga kärleksvän och skriver lite blogg. känns fint. vi har muffins, vi har kaffe OCH vi har varandra. doesn't it sound kinda cozy? 
ajuste, mina dansande pingviner ska på utställning imorn. hoppas det går vägen!
hej

ett lyckat misstag

haha, dammit! jag hinner så inte med att skriva nåt i blöggen.
även fast det känns som att jag iaf har kommit in lite i det hela :)
tänkte bara meddela om att jag idag fick äran att fota mistake, det var för jävla kul och de satte en hel del klockrena bilder :D hoppas på mer sånt!

niclas snodde dem av mig, men jag ska se till att få tillbaka dem och sedan slänga upp de bästa här :)



mistake


nu blire sängen, adios!

(v

now he's the one who shines the hell out of everybody,


bilder från sthlm kommer, om ni har tur, upp på bloggen in a while :)
pöss

looka'herre!

snablar va cool jag känner mig, jag har med johannas hjälp lyckats fixa en decent bloggdesign! alla tummar upp för det säger jag bara! salute me!

sjuuuuuuuuuuuukt skön fest igår, jag hade verkligen svinkul! jättefint sällskap och förfest hos johanna som numera är 18 år, GRATTIS ONCE AGAIN! så se upp för en kattig brutta på krogen! mulle firade ju då att han ännu kan gå på systemet, kul! haha, fyfan vilket bra höstlov! :D feting dope.

jag beskriver detta med ett ord: SUVERÄNT!



ha en fin kväll och tyck gärna till om designen c;

har ni inget att göra, gör då det här

lyssna för guds skull på the used. alla låtar ni kan hitta på spotify. DO IT!


JORDEN RUNT?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

naj.
men nästan?
inte ens nära.
inte?
naj.


BRA, ATT VI KUNDE KOMMA FRAM TILL DET! hm, jo. men nu är det såhär att jag och niclas flyr gotland, eller ja... flyr och flyr... men vi ska iaf besöka brodern hans och springa runt på stan i sthlm i höstvädret. SWEET!

jag kommer verkligen inte kunna uppdatera, men på fredag hoppas vi på ändring! men det blir nog efter fikat med johanna och simon, :) helgen är likamed: lördag/fest söndag/bakis, FINT MED SKOLA PÅ MÅNDAG! wöhöw.



men ha det så fint då, för nu ska jag packa! :)
herra

mysteriet på greveholm

har aldrig stött på bättre julkalender. ändå så gick den i rutan när jag var runt 3 år. menne, moder min spelade in den på VHS och jag tittade sedan på julkalendern mitt i sommarn. now that, makes TOTALLY sense. right?

anyway, jultidningarna kommer numera i slutet av oktober, det är ju trots allt en ganska "julig" månad... jajuste, 200 pesetas för denna ljuvliga DVD med 4 timmar och 18 minuters kvalitetstid. hur bra som helst! kanske en aning skumt, men jag och bejbej ska titta på den ikv. ska bli så snablarns kul! ._.
så nu väntar jag bara på att han ska komma och hämta mig, pojkii <3



"upp som en sol, ner som en måne" - uttalas på bred skånska


hans namn är inristat i mitt hjärta,

om några timmar är niclas hemma igen, guuuuuuuuuud vad jag längtar efter honom <3

           klicka för tydligare bild.

ska hoppa i duschen, allt för att sysselsätta mig. SNYGGGGGGGINGBAAAAAABE. gah!

springbreak!

eller kanske vacaciones de otoño? hade ju varit rätt grymt att dra iväg på en skön solsemester såhär i de lediga dagarna. faktum är att en himla massa folk gör just det. de drar iväg. flera av mina peeps ska iväg, ställena är bl.a spanien, barcelona och turkiet. vart ligger avundsjukan om inte i topp?


jävla bra låt där, som även är tildas ringsignal.
kul att det var så jag upptäckte den! hade inte engagerat mig i att börja lyssna på papa roach förrän jag fick höra last resort. helt sjukt vad JAG GILLAR! höj

ja och igår gick det tydligen bra för harry's. svinbra ljudtekniker hade de på fastivalen som anordnades i jkpg. från hultsfred, way out west och allt vare va :) SUPADUPA!
sen äre bara att skriva upp på TO DO-LISTAN att rösta på harry's! 5 hela rocknävar i luften! gå in på www.bandit.se/unsigned och rösta för bövelen! :D
några bilder på harry's skadar ju inte näthinnan:

kim på finalen av rockkarusellen!


kim och niclas på finalen av rockkarusellen! röjig bild som fan!


akustiskt gig från rockkvällen i säves aula! akustiskt = ingen martin


BABY! så jävla snygg.


martin och axel från niclas studentmottagning!


martin på niclas studentmottagning!

och det var det, :)
själv kan jag ju då glädja mig med att niclasminälskling kommer hem till mig i natt och sover, SÅ JÄVLA MYYYYYYYYYS! ja, det enda han gör är att göra mig glad. så snablarns gladerblader helahela tiden! :)))))))))
inte nog med det så blir det 3 asmysiga dagar på resande fot tillsammans med pojken, :')




over n' out!


dags för uppdatering!

mja. fyfan va kul! det var ju fett med längesen actually. haha, som jag har skrivit tidigare så borde jag verkligen inte ha blogg... määh.

för de som antecknar (ja, mickis uttryck) sååååe... tjänade jag 100 spänn igår på att svälja en hel sked full av sambal oelek, ni vet, sån där chili-pasta. det var inte det godaste jag har smakat men wth. YES! sen en till kul grej, inte grek. JAG OCH BBBBBABY SKA TEEE STHLM PÅ ONSDAG! wööh! men först ska han och spela med harry's i jönköpning... alltså lämnar han mig ensam på gotland. slå honom från mig när ni ser honom, deal?

jää, nu börjar jag. höjjj!


fútbol!

JAG ÄR SÅ GALET DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA! haha, jag borde inte ha blogg :p

si amigos, fotboll ikv med maddlur, tildur, och sarus! ska bli föööör kul. vi ska ju då ha grabbkväll fast vi är brudar va ;) HAH, fetta oss kommer vi att göra rejält! kebabrulle hit och kebabrulle dit, SEEEEN chipppppppppps! fan va bra. eller inte mot hälsan... men wth c:

pöss!



här är förresten bilden som jag, nici och sara passade på att ta när vi besökte studie- och yrkesmässan :))

SHIBBY!

fruktansvärt tuff dag i plugget idag. lite underligt att den faktiskt lyckades vara ganska mysig trots en massa heavy shit-ämnen :)

well. imorn har jag och sara bestämt att vi ska besöka studie- och yrkesmässan i rackethallen och dra införbi fenix en sväng för att se the voice of riot spela lite akustiskt. skitmysigt! det blir även lite innebandy, en träningsmatch så att säga c: sen tar jag bussen till min kärlek. si, si.

för tillfället så sitter jag ihopkrupen i min säng och funderar på hur jag ska packa min väska imorn för att undvika ryggskott... ska ha med mig en jälla massa saker, gymkläder bl.a. fick ju för mig att jag skulle träna knäet innan skolan imorn :p blir så pga att grupp 2 gör labb imorn så vi i grupp 1 har ingen lektion va ;) riktigt fett! jäjä. jag måste säga att jag är jävligt nöjd med att jag lyckades plugga ifatt matten idag, helt sjukt att jag numera ligger i fas med planeringen, haha! :D


och för att göra detta inlägg lite intressantare så slänger jag upp en bild på mina nya pjucks!
röda converse för bövelen, så fine så fine. puss på dem.

nu ska jag plugga lite spanska innan det är dags för sängen :))

hejhöpp


hola mis amigos!

jag gillar inte att plugga. men plugga är hur jag numera tillbringar min tillvaro. pratade spanska ganska länge med läraren idag. det var sköj! men nu ska jag skriva labbrapport och längta tills niclas kilar hitåt :)

pöss

magiskt mys,


det blev ju en hel hög med mys i helgen, sådär så att man mår jättebra i magen :)
puss på det!

kulturnatten

tjenahejsan!

tänkte slänga upp lite bilder från gårdagen, kommer nog videos om någon dag oxå. ska försöka fixa det :)
afromusiken/dansen var jättehäftig till en början, men blev lite tjatig efter ett tag. det är ju inte direkt någon variation ;p dansen var inte heller speciellt märkvärdig, men det var kul att se på!

den akustiska biten i almisbiblan var däremot jättemysig, stinas ensemble var sjukt bra! likaså riot, både johanna och stina har skitfina röster. (ja johanna, det haru verkligen!) mistake var sist och även det var jättemysigt, jag gillar verkligen akustiskt kan jag tala om :) låtarna framhävs verkligen helt annorlunda, skitbra vare helt enkelt!


the voice of riot, bra som as! skithäftigt att victor började beatboxa mitt i en låt :)

 det brukar sluta med en eller ett par bilder :)

menne, tack för mig. hej.

akustik!

eller kanske akustiskt :)

IKVÄLL BLIR DET ALMEDALSBIBLIOTEKET MED MATILDUR OCH JULIUR, SKITBRA!
hoho, mysmysig kväll igår med älsklinggggggggg må jag säga c:
måste seriöst få hjälp med att fixa bloggen alltså, :p

puss!


RSS 2.0