lägesrapport fifän

öh. nös just ner hela dataskärmen. haha, dessutom så gjordere ont i nacken när huvudet flög framåt av nysens fart. jefla headbang igår.

har hjelpat niclus med att flytta idag, ganska trevligt. när alla saker var på plats blev vi kvar hos kalven, vi åt och såg på kick ass, brutal film asso, haha! jävligt rolig dock. :)
ska nog hitta på något jävligt skönt nu, typ sova? ah. yes please.
kvällen igår var underbart angenäm, mums.
hejehej

råadtriip

citronvatten är underskattat.

hakade på mams och anders idag på en liten roadtrip. vi åkte runt, runt på vår vackra ö i skitvädret och åt en jätteliten nachotallrik som kallades för tacotallrik (vilket störde mig något enormt) och köpte dagsfärska chokladpraliner i när. fick även en inblick i hur det ser ut hemma hos snorigt rika människor som tidigare varit bosatta i portugal. de köpte sig en gård här på gotland som de så finurligt kallar för "a quinta", vilket betyder "gården" på portugisiska. sedan var det ju så att deras dotter importerar imponerande möbler från kina till sverige och säljer dem i göteborg och stockholm också, inget att vara avundsjuk på. nä.

well, min mammi är världens bästa och lagar så god mat att smakerna symfoniseras i munnen på mig. amen.
lite bilder från idag dora:


mamen ser glad ut


chokladmakeri


cloetta ladies


byrån vi hittade vid "a quinta", DEN VILL JAG HA HA HA HA HA HA!


buddhas fyra ansikten, även den hittades på "a quinta".


lite fint gräs vid hoburgsgubben ungefär.


häftig trapp-stig vid hoburgsgubben ungefär.


en vacker vy förbi hoburgsgubben!


mami å anders, anders å mami


frän stenfåtölj vid ett ställe som hette körsbärsgården.


kryddor som luktade prutt på samma ställe, körsbärsgården.

ganska mysig dag faktiskt. god mat fick jag i magen när jag kom hem, vilket var galet gott! imorn bär det av till carro som ska firas och sedan till hederliga effes för att titta på mitt troll. puss dora!

remembering

skriver från sängen. min nya säng, min nya dubbelsäng. plötsligt känner jag mig liten igen. har varit en bra dag idag. minus är att jag de senaste timmarna har känt mig lite halvt illamående... hoppas att det stannar där och att jag mår fint när jag vaknar imorn.

har fikat på café tidsfördriv med johanna och nickemin idag, det var mysigt. sov även hos trollpojken, det var verkligen behövligt. som ett fuktgivande balsam åt mitt hår ungefär. (på riktigt.) MÅSTE fixa en klipptid inom kort, ack så slitet det är.

har färgat håret.
har ätit äpple och persika ikväll.
saknar, längtar och älskar mitt... hjärta. inte muskeln inombords då, utan, människan i mitt liv. hoppas att han sover jättegott nu. <3


karamell knugen

IT IS GOING TO BE A SUCKY-WEATHER-WEEKEND. ska färga håret. leka ännu lite mer med johanna. OCH (hör o häpna) vara ledig.

wromwrom seja ja!

är så upprymd! har inte en blekaste aning om vart ifrån det kommer. allt känns så lätt! förutom övningskörningen dåra... haha, MÅSTE verkligen fortsätta. är så seg.
well. trokigt som rackarn är det att jag inte hakar fide på lördag, jobbar på söndag så åka fram och tillbaka till jordens ände känns inte relevant. blir att ligga hemma i sköna, sköna sängen framför men in black 2 på 3an eller vare va! :p låter som en duglig kvällen-innan-jobbet-sysselsättning tyka ja! trokigt är oxå att pälsirälsen min ligger hemma i 100 ggr värre förkylning än vad jag hade. (min är väl inte helt väck dock.) varm som en sommardag, halsont, huvudvärk och täppa lite här och där lider han av, stackarn. tenka pådi sötenos. <3
han gick med på att jag är lite bäst i världen eftersom att jag påminde honom om att han hade ironman att se på! så den filmen har han väl numera somnat till antar jag :) klingar snajs i mina öron, sömn är suvvvvvveränt när man är förkyld! tydligen hade han inte kunnat sova i nättras dora så han får ta igen det nu helt enkelt :)

jåbbet idag var roligt, tiden gick så... fort! lite skumt, men himla behagligt.
har precis skådat USAs b-kändisar gnugga skinn och bete sig översexuellt i american pie's ganska sköna rulle, beta house, inte första gången jag såg den och än håller den faktiskt måttet. spykalaset är en aning för mycket, haha, jävla spruteri! shiet.

hoppas att jag får se kissie i veckan, hon som är så snygg och originell! framförallt så är hon ju så otroligt intelligent. åhh. fina, rosa kissie. KLAPA KATEN. ha-ha.

the ark och daft punk irrar runt i min skalle från ingången = mina öron. JAG GILLAR DÄ. så skönt allt blir av att vara allt annat än negativ. vill ha lite mer sol på mina lediga dagar och skulle vara schysst om solen kunde bruna ner mig ordentligt så att jag slipper sola varje dag. det går ju inte vaaaaaaa. har ju jåbb ja måst sköjte! :)
jobb på sommaren är för övrigt fett överskattat. sommarmånaderna är ju de månader man INTE ska jobba liskom. welliwelli (igen(!) mycket well här och en parentes i parentesen, jag är fiffig jag!) såg att jag är ganska snygg i spegeln. gillade det jag reflekterade. skumt att tänka hur andra ser en egentligen. jag kanske inte alls ser ut som mig själv i nån annans ögon? i deras ögon kanske jag ser ut som deras bild av "olivia". ah, knasiga värld. skulle vilja säga hej till hela jordens befolkning. då hade man lätt hamnat i guinness rekordbok. fan va coolt.

naj naj naj! nu har satc feting börjat och JAG behöver sova. gjorde samma excellenta misstag som igår, drack kaffe innan läggdags :) ganska ointelligent gjort MEN ACK SÅ GOTT! dricker nog bara kaffe när jag mår skitbra tror jag. annars smakar det prutt. i alla fall, som jag inte föll för, så var kaffet denna kväll KALLT. smarre. måste lära mig linda's knep med iskaffe. sjuuuuuukans gott. (det kan jag däremot dricka hur mycket som helst av, närsomhelst)

wo-wo-wo nu har jag skrivit mycket! skulle tro att jag långt ifrån har skrivit såhär mycket någonsin i min lilla blogg. borde skriva mer om pingviner jö, namnet guys. ja, herregud, hoppas att någon läser nurå. har samlat mina skriva-ur-fingrarna-tankar just i detta inlägg. hallelujah, praise the lord and amen! vill åka utomlands med min pojkvän och bara bry mig om vårt liv tillsammans i antingen EN eller TVÅ hela veckor. skulle har suttit som en jävla dask i baken. aj lav jo min söta bejb.

snopp o'hoj









förgyller detta inlägg och slänger för syns skull upp 4 sjukt snygga bilder på 2 sjukt snygga människor. ja, jag menar allvar med att vara utsökt och irriterande självgod. bara för att jag mår så jävla bra.

sayin' i'm gonna have a nolife, lowlife, til' i get out and get highlife

diggar till the ark i väntan på att mams och anders kommer hem så jag snabbt som rackarn kan ta mig till niclas som slutar om cirka 2 minuter. känns bra. är strand-trött och behöver duscha, ska nog göra det snart. ska kanske lyckas snora ut 5 liter snor ur huvet samtidigt? skulle va skönt. faktiskt så har jag lust att hitta på något ikväll. men, (alltid men) jag blir nog för trött sen efter maten tror jag. förkylning + 30 grader i skuggan gör sig inte så gott för en. jag klagar inte, konstaterar bara :)

hejpuss


glace

förstår inte riktigt hur han orkar, den där kärleksfiguren. först jobb 13 - 21, sen rep och sedan samma sak i 3 dagar i streck? tyka synd om han, min han <3

dock råder det ingen tvivel på att han inte klarar det, för så bra är han. han klarar och kan allt. best i verden so to speak.

tråkigt är att vi typ inte kommer att träffas förrän på fredag... :////////////////////////
ska dock på lite grillmys imorn som nog piggar upp lite :)

åt förresten just en massa haägen dasz, strawberries and cream va :) FETGO GLASS. blev kall i magen. skönt nu när jag tänker sova :') hejehej

hubb

JAG SKA SOVA ASGOTT SNART. sårreså!

spanien vann.

ska duscha. snart kommer niclas hit, då ska vi sova tillsammans i mitt helvetiskt varma rum.
ska jobba imorn. hejhallå


älskar.

aldrig nöjd

hatar att inte få veta. saknar förra sommaren. solen börjar försvinna från mitt fönster. den som alltid är där när jag vaknar, då jag vet att det är kanonväder ute. hör knappt vad andra säger, får inte fram mina ord. ska få en ny säng på ett ungefär. är sugen på jordgubbar och på hur sommaren var när jag var liten.


L.O.V.E

tänkte bara säga att det finns en väldigt söt familj bosatta i ygne här på gotland. numera heter hela familjen jansson i efternamn. jag kan ärligt säga att jag älskar dem allihopa, de är så fina människor. det var mycket kärlek som florerade i det vackra sommarvädret dagen till ära. grattis mats och sandra till dels en så underbar unge och dels till er alldeles egna, personliga och söta vigsel. må ni leva lyckliga i alla era dagar. puss.


RSS 2.0