som ingen vet något om

känns som grönsaksstuvning i öronen och långt ner i halsen. inte alls bra alltså.
wellwell. idag lärde väl min sv/eng-lärare mig att sminka mig klokt. lärorikt måste jag säga.

väldigt god natt på er daaao.

sitter på bussen påväg in till skolan, ...

sitter på bussen påväg in till skolan, jag och andrea kan verkligen inte sluta störa oss på en kärring som liknar cruella deville. helt sjukt och helt jätteäckligt. meterlånga naglar och svintoperuk. låter som en riktig pudding right? :) well. SHE IS! har alltid en ledi plats bredvid sig i bussen oxå. hon sparar den säkert till någon ytterst speciell! under och in. hejp.


MEN VA KIUL! :d de funkte jy! fult bara at...

MEN VA KIUL! :d de funkte jy! fult bara att inlägget typ blir rubrik oxå? haha, balle


tjena, testing testing mobilblogging va :)

tjena, testing testing mobilblogging va :)


pewpew

cannot believe that it has been eleven days since i last wrote anything. pretty handsome awkward = brao laut.
menne. menne.. menne... MENNNNNNNNNNEEEE! ...........? tror jag tänker att det finns viktigare saker i mitt liv än att skriva blogg. även fast... det knappt finns viktigare saker. ointressant liv? check. pulling in strings i don't know how to handle. kan väl ungefär säga att mitt liv numera består av niclas, niclas, niclas, familj, skola, madde, tilda, sara, mat, bajsa, sova, träning av knäet. vadfan har hänt med gamla olivia? har jag mognat som en jävla alfalfagrodde i hönsgödd jord eller? känns som att allt det vuxna har sprungit ikapp mig och nästan vinner racet. ska nog ta och springa ifrån igen.

pier-fucking-pressure i sommar ska bli apnajs. ta mig på orden, eller brösten.
hallej




lite kortare, lite mindre, lite bättre <3

otroligt viktigt!

tjena.
sven, 52 år, datatekniker.
angenämt!

naj. men under en etisk lektion i naturkunskap kan sådant förekomma. rollspel alltså. SÄXEY! anyways, satt i kaffis alldeles för länge i min ensamhet och väntade på bussfan tidigare idag. passerade många tankar genom mitt huvud. funderade bl.a. på hur mycket mer man bryr sig om intressanta människor. de syns. ibland hörs. oftast vänder folk på huvudena bara för att se efter om det verkligen var "den". tänk sen på alla andra, ointressanta människor, ajo tjena, vad sa du att du nu hette? hah. teeeeenkte såhär me: tänk om man tittar på en intressant människa enligt en själv, men att under precis samma tidpunk sitter en annan människa och tittar på sin intressanta människa och sen att den människan är du. shit! va invecklat. men varrå? kan va så faktiskt.

ska ete glas niu. hejpans

 fislukt. <3

kinda asöm actually

dogge doggelito.
fick jag idag möjligheten till att få lyssna på. han predikade om rap ur sin egen synvinkel. berättade om hur mycket det hade betytt för honom, att han hade hållit på sen 8-årsåldern. born and raised in ahlby. påbrå från venezuela och sverige, där av nicket; dogge från vad han kallas av sina svenska polare, av douglas som han egentligen heter och doggelito som han kallas av sina venezolanska polare osv. det äkta efternamnet; león.

frågor ställdes, konkreta svar gavs, han öppnade upp sig som ingen svensk medborgare hade gjort. sa ord som "balle" och "knulla" framför lärare och oss elever. är inte rädd för vem han är. sjukt skön!
frågan jag lyckades ställa var å saras vägnar, passade bra in i det stundande sammanhanget:

- "vilken är din bästa raggningsreplik?"
dogges svar:
- "eyey.. åt vilket håll ligger McDonald's?" funkar alltid!

haha, värt att testa?



sickel på käpät.

like a bad star i'm fallin'




sköööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööön!

PANG!

det börjar med ett stamp i marken. byggs upp inifrån. rinner ut i varenda liten ynklig jävla vrå. slutar med ett djuriskt och panikslaget knäpp i huvudet. det sätter sig. sätter sig fast.

nu är det fan vår. med snö. ungefär som korv med brö'. FYND!

bytte staven i tööööngan dagen till ära. kens bra. titta!

nothing personal

visste inte vad som hände. men innan det hände visste jag. så fruktansvärt dumt att jag fastnar i det.
jag gör som alla andra, först. sen brister min hjärna ut i tankekavalkad som jag med hela min själ vill strypa. kan inte för mitt liv förstå varför jag låter det komma till mig. gång på gång, på gång. på gång. PÅ GÅNG. varför?

alltid har jag mitt lugn att tillförtro. - istället, skrämmer jag mig själv genom att tänka på saker jag aldrig vill tänka på. snällt? inte det minsta.

saker jag gör vardagligen blir plötsligt väldigt svåra att utföra och dagarnas alla timmar är fyllda med ångest. vart är mitt vanliga jag? olivia efterlyser olivia.

lägger alla mina vakna timmar åt att oroa mig över världsliga ting som händer i livet och som jag alltid har varit med om. (vill slå mig ut ur den hemska pansarbubblan jag befinner mig i) saknar kraft. har för svaga armar.

söker positivitet. hittar den i mellanåt, skönt när det släpper. vill aldrig mer att jag ska påminna mig själv. gör det gång på gång. men nu. nu är det tamigfan helt jävla slut. över. ended. finito. skjut mig om jag har fel.

so long

this blog is dead. so am i. bye

RSS 2.0